Martin en Hielko, de mannen achter ScaleUp Amersfoort, helpen graag organisatie uit de regio bij hun online marketing uitdaging.
Hun passie? Die zit in het zorgen dat mensen, een team in beweging komt en stap voor stap ervaren wat werken aan commercieel digitaal succes is. Daar staan Martin en Hielko voor.

Hielko van der Molen is een ervaren interim online marketing manager, doet dit al sinds 1999. Zijn strategie en plannen staan op een fundament van jarenlange ervaring in het operationeel aansturen en verbeteren van online afdelingen. Van meer dan 60 boeking en hotelwebsites tot e-commerce afdelingen bij financiële instellingen of in de zorgsector. Recentelijk is hij actief in het domein van data en machine learning. Hielko werkt vanuit structuur en brengt de juiste focus als adviseur of (interim) manager. Deze ervaring brengt hij in bij ScaleUp Amersfoort en deelt hij ook als trainer en docent op het gebied van digitale marketing en veranderingsprocessen. Gegrepen door het online virus en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties bij het maken van de transitie naar het digitale landschap. Creëert als strateeg en manager van nature de focus en geeft daarmee sturing aan het proces. Zo ook binnen ScaleUp Amersfoort, daar is Hielko het rustige geweten van het duo met Martin. Connect met Hielko via LinkedIn

Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reiswebsites D-reizen en Micazu.
Martin is een veel gevraagd spreker, docent en hij spreekt vol passie over conversie optimalisatie, neuromarketing en online personalisatie. Ook schreef hij de populaire whitepaper ‘onlinebeïnvloeden’, waarin hij de wereldberoemde principes van Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Als spreker is hij hooggewaardeerd, gedreven en communicatief een kei. Een stuiterbal maar wel een met focus en zijn hart op de goede plek, daarom is Martin binnen ScaleUp Amersfoort ons commerciële geweten.
Connect met Martin via LinkedIn

In contact komen?

Dat kan, Hielko is het eerste aanspreekpunt van ScaleUp Amersfoort.
Hij is bereikbaar via:

🖇 Connect met Hielko via LinkedIn 

✉️ hielko@scaleupamersfoort.nl

📱 06-51015897

📍 Ons adres:

Bekensteinselaan 36
3817 AK Amersfoort