Over ScaleUp Amersfoort

De mannen achter ScaleUp Amersfoort zijn beiden woonachtig in deze mooie stad. Het zijn Martin van Kranenburg en Hielko van der Molen. Beiden ervaren in het online vak, samen al meer dan 40 jaar. Binnen ScaleUp Amersfoort ontwikkelen zij op maat advies en groei programma’s voor ambitieuze MKB ondernemers uit de regio. 

 

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reiswebsites D-reizen en Micazu. Martin is een veel gevraagd spreker, docent en hij spreekt vol passie over conversie optimalisatie, neuromarketing en online personalisatie. Ook schreef hij de populaire whitepaper ‘onlinebeïnvloeden’, waarin hij de wereldberoemde principes van Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.
Connect met Martin via LinkedIn

 

Foto van Hielko van der Molen

Hielko van der Molen is een ervaren digitale marketing manager, tevens trainer en docent op het gebied van digitale marketing en veranderingsprocessen. Hij is sinds 1999 gegrepen door het online virus en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties bij het maken van de transitie naar het digitale landschap. Maakt digital tot commercieel succes voor ondernemers en teams, daarin zit zijn passie.
Connect met Hielko via LinkedIn

 

Foto van dennis Stenacker

Dennis Stenacker is oprichter en eigenaar van Endure Design. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende PR-, marketing-, reclame- en ontwerpbureau’s. Deze ervaringen en kennis gebruikt en past hij nu toe in zijn eigen bedrijf, grafisch ontwerp- en reclamebureau Endure Design. Waar hij samen met vijf enthousiaste medewerkers logo’s en huisstijlen ontwerpt, campagnes bedenkt en websites bouwt voor grote en kleine bedrijven, waaronder Nationaal Militair Museum, Pon’s Automobielhandel en Gemeente Zaanstad.
Connect met Dennis via LinkedIn

 

Foto van Edwin Weijzen

Edwin Weijzen is oprichter en eigenaar van Next Buzz. Dit internetbureau heeft een uitgesproken no-nonsense mentaliteit en bestaat sinds 1999. Met een team van meer dan 8 professionals helpen ze klanten met het halen van optimaal rendement uit online activiteiten. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen van online middelen (zoals websites, online campagnes en nieuwsbrieven), online marketing en hosting. Edwin is actief betrokken in de regio en is daarnaast ook nog actief in een aantal andere ondernemingen, waaronder bijvoorbeeld BBQ Masters.
Connect met Edwin via LinkedIn

 

Foto Jurgen ten Brummeler

Jurgen ten Brummeler is 20 jaar werkzaam op het snijvlak van: digital, marketing en business. Hij heeft gewerkt voor o.a. SONY, IceMobile, Inholland en Interpolis. In 2013 heeft hij Consigo opgericht samen met zijn compagnon Boudewijn Boogers. Consigo Online Marketing werkt met 10+ online specialisten vanuit Amersfoort dagelijks aan het optimaliseren van online resultaten. Consigo werkt o.a. samen met: Amnesty, NSPOH, Livit, Xcellent, Used Products. Wij helpen starters, scale-ups en MKB bedrijven met: online strategie, campagnes (SEA/SEO/Social/Email), Google Analytics, marketing automation, conversie optimalisatie en content marketing.
Connect met Jurgen via LinkedIn

Tijdens de Emerce Engage met thema: Reach, Touch & Retain van 28 november 2019 waren Hielko en Martin beide aanwezig als moderator. Met dank aan Guido van CRO.cafe is een Podcast met beide heren opgenomen over Loyalty & Personaliseren, direct vanaf #Engage19. Deze podcast kun je hier beluisteren.

Doe de ambitie test
Het duurt nog geen 2 minuten!