Over ScaleUp Amersfoort

De mannen achter ScaleUp Amersfoort zijn beiden woonachtig in deze mooie stad. Het zijn Martin van Kranenburg en Hielko van der Molen. Beiden ervaren in het online vak, samen al meer dan 40 jaar. Binnen ScaleUp Amersfoort ontwikkelen zij op maat advies en groei programma’s voor ambitieuze MKB ondernemers uit de regio. 

Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reiswebsites D-reizen en Micazu. Martin is een veel gevraagd spreker, docent en hij spreekt vol passie over conversie optimalisatie, neuromarketing en online personalisatie. Ook schreef hij de populaire whitepaper ‘onlinebeïnvloeden’, waarin hij de wereldberoemde principes van Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

Connect met Martin via LinkedIn

Hielko van der Molen is een ervaren digitale marketing manager, tevens trainer en docent op het gebied van digitale marketing en veranderingsprocessen. Hij is sinds 1999 gegrepen door het online virus en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties bij het maken van de transitie naar het digitale landschap. Maakt digital tot commercieel succes voor ondernemers en teams, daarin zit zijn passie.

Connect met Hielko via LinkedIn

Tijdens de Emerce Engage met thema: Reach, Touch & Retain van 28 november 2019 waren Hielko en Martin beide aanwezig als moderator. Met dank aan Guido van CRO.cafe is een Podcast met beide heren opgenomen over Loyalty & Personaliseren, direct vanaf #Engage19. Deze podcast kun je hier beluisteren.

Doe de ambitie test
Het duurt nog geen 2 minuten!