Over ScaleUp Amersfoort

De mannen achter ScaleUp Amersfoort zijn beiden woonachtig in deze mooie Kei stad. Het zijn Martin van Kranenburg en Hielko van der Molen. Beiden ervaren in het online vak, samen al meer dan 40 jaar. 

ScaleUp Amersfoort werkt nauw samen met website- en online marketingbureau’s, copywriters en andere zelfstandige online marketing specialisten uit (de regio) Amersfoort. Wij geloven dat we samen met lokale online marketing experts voor ondernemers uit Amersfoort het verschil kunnen maken. Ondermeer hebben Endure Design, Next Buzz en Cosingo Online Marketing zich al aangesloten bij ScaleUp Amersfoort.

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reiswebsites D-reizen en Micazu. Martin is een veel gevraagd spreker, docent en hij spreekt vol passie over conversie optimalisatie, neuromarketing en online personalisatie. Ook schreef hij de populaire whitepaper ‘onlinebeïnvloeden’, waarin hij de wereldberoemde principes van Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Als spreker is hij hooggewaardeerd, gedreven en communicatief een kei. Een stuiterbal maar wel een met focus en zijn hart op de goede plek, daarom is Martin binnen ScaleUp Amersfoort ons commerciele geweten.
Connect met Martin via LinkedIn

 

Hielko van der Molen

Hielko van der Molen is een ervaren manager met zijn sporen in het online landschap, sinds 1999. Zijn strategie en plannen staan op een fundament van jarenlange ervaring in het operationeel aansturen en verbeteren van online uitvoering. Van meer dan 60 boeking en hotelwebsites tot e-commerce afdelingen bij financiële instellingen en in de zorgsector. Hielko werkt vanuit structuur en brengt de juiste focus als adviseur of (interim) manager. Deze ervaring brengt hij in bij ScaleUp Amersfoort maar deelt hij ook als trainer en docent op het gebied van digitale marketing en veranderingsprocessen. Gegrepen door het online virus en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties bij het maken van de transitie naar het digitale landschap. Creert als strateeg en manager van nature de focus en geeft daarmee sturing aan het proces. Zo ook binnen ScaleUp Amersfoort, daar is Hielko het rustige geweten van het duo met Martin. Zijn passie? Die zit in een team stap voor stap laten werken aan commerciaal digitaal succes.
Connect met Hielko via LinkedIn

Ja, ik wil meer weten
Het duurt nog geen 2 minuten!